Известие

Collapse
No announcement yet.

Мах. скорост на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

на 6-та със 180 ми е на 3300/3500 оборота, а максимално и пражих един път 240 и малко на магистралата на пловдив, но бяхме само двама, а сега до морето с 5 4овека направи 230 . 2.4 JTD с чипче

Comment

Първоначално публикувано от mr.kostov Покажи съобщение
      на 6-та със 180 ми е на 3300/3500 оборота, а максимално и пражих един път 240 и малко на магистралата на пловдив, но бяхме само двама, а сега до морето с 5 4овека направи 230 . 2.4 JTD с чипче
      Колега стига де, измери я с GPS за по- голяма точност.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщение
        Колега стига де, измери я с GPS за по- голяма точност.
        Даам... така е най-правилно щото учудването е много голямо като караш със 100 а GPS-а показва мааалко над 90. При мен по километраж показва 190 по GPS 178 така че разлика има и не се лъжете по това колко показва километража
        Зависи и от това с какви гуми си а и от настроението на "сателитя"
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29562 без чип 150 к.с. защото не съм толкова богат че да сменям съединител на всеки 20 000 км
          ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
          ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Ще трябва да намеря от някъде GPS

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
              ...Ама ми тресе и никой не може да ми каже защо...
              Баланс на гумите?
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Сменял съм три комплекта гуми и два джанти, като последните бяха чисто нови и след 150 си тресе по абсолютно един и същи начин всеки път.
                Някъде четох, че може да тресе и от лагерите на главините, но моя майстор твърди, че това е невъзможно, а все още не ми се дават 400-500лв за нови предни лагери и то само за пробата.
                166 2.4 JTD

Comment

Ако е маховик би трябвало да ти тресе на около 110 и после около 150.
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
                    Сменял съм три комплекта гуми и два джанти, като последните бяха чисто нови и след 150 си тресе по абсолютно един и същи начин всеки път.
                    Някъде четох, че може да тресе и от лагерите на главините, но моя майстор твърди, че това е невъзможно, а все още не ми се дават 400-500лв за нови предни лагери и то само за пробата.
                    Каре ..?
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

И за каре и за маховик, и за спирачни дискове съм се сещал, в два сервиза съм ходил и все казват, че всичко е здраво. Даже по едно време си мислех, че колата е усукана и ходих на такъв стенд - права е, имала е удар, но е права.
                      Явно е крайно време да си направя една разходка до столичните сервизи, защото както и в темата за тресенето при палене написах - в Пловдив няма един свестен сервиз.
                      166 2.4 JTD

Comment

Working...
                      X